« 'Bedrijf in de lift'»

Gepubliceerd op 01-06-2022

Praktijkvoorbeeld van een ‘Bedrijf in de lift’

Een aantal jaren geleden hebben Edward Steijvers en Eddie Donkers de handen ineengeslagen. Twee vakmannen die elkaar hebben gevonden in het maken van de meest prestigieuze projecten op het gebied van groot formaat tegels. De naam: FORS.
Eind 2019 kwam Bedrijfsmaat ‘aan boord’. Er was behoefte aan meer grip, rust en rendement, zodat ambities konden worden waargemaakt. .

Inmiddels staat er een team met fantastische medewerk(st)ers. FORS is als naam gevestigd in Nederland (en daarbuiten) en het nieuwe pand zorgt ervoor dat er ook fysiek voldoende ruimte is om de ambities praktisch waar te kunnen maken. Met Edward als het creatieve en technische brein achter FORS en Eddie als verbinder en regelneef hebben ze samen een goede balans gevonden om het beste in elkaar naar boven te brengen.

Gedurende dit ontwikkelingsproces ‘Bedrijf in de lift’ vormen visie en missie het fundament voor de doelstellingen. Zorgen de gezamenlijke kernwaarden en ontwikkelpunten ervoor dat  de beste strategie wordt gekozen. Hier vorm- en inhoud aan geven met het hele team; dát is samen beter ondernemen!

‘Ervoor zorgen dat visueel helder is (en blijft) waar FORS en haar team voor staat’ was de opdracht van Bedrijfsmaat aan versID Communicatie. Marjon is er in geslaagd om de verbinding te maken tussen woord en beeld op een manier die visueel én inhoudelijk aanspreekt en Hans zorgde voor de materiaalkeuze. Eindresultaat: een duidelijke weergave van hoe FORS ‘in de lift’ zit in de vorm van een kunstwerk.

Bedrijfsmaat bedankt:
-      Edward en Eddie voor het vertrouwen en de mooie samenwerking
-      Marjon en Hans van der Mark, voor de visuele uiting van ‘Bedrijf in de lift’
-      Maar ook; Mike, Piet, Max, Kay, Martijn, Arie, Bas, Sven, Tommy, Frank, Joost, Willemijn, Ruben, Annemieke en Patrick.

Zonder jullie is het onmogelijk om samen beter te ondernemen.

Op naar nog meer FORSE hoogtepunten!

Ben jij of ken jij ondernemers die op zoek zijn naar meer grip, rust en rendement? Bel (040 - 309 8118) of mail (info@bedrijfsmaat.nl) ons, dan komen wij naar je toe voor een vrijblijvende kennismaking, zodat jij kunt zien of onze toegevoegde waarde net zo sterk is als jouw koffie.

#samenbeterondernemen #teamwerk #ontwikkeling #visie #missie #kernwaarden #strategie


 

 


 

IMG-7645-1654775011.jpg