Ambassadeurs

Eddie.jpg   Edward.jpg
Eddie Donkers en Edward Steijvers Directie FORS Tegelwijsheid Someren

"De Quickscan heeft inzicht gegeven in waar we mee bezig zijn én wat er kan". Opent ogen en geeft veel 'oh ja' momenten. De analyse heeft er voor gezorgd dat ik bevestigd kreeg wat ik al dacht; nl dat er meer potentie in zat. "Ik zou álle ondernemers adviseren om naar hun bedrijf te laten kijken en een Quickscan laten maken" (0-risico en altijd verbetermogelijkheden). De bedrijfsbegeleiding heeft ervoor gezorgd, dat we binnen een jaar konden verhuizen naar een groter bedrijfspand, ons team verder hebben kunnen uitbreiden én een extra waterjet hebben aangeschaft". 

 

niels.png

Niels van Heugten Directeur Mondain, de luxe van zorgeloos afbouwen Asten.

Nadat uit de rendementsanalyse bleek dat er voldoende groeimogelijkheden waren, hebben we Edwin ingeschakeld om ons bedrijf te begeleiden. Al jaren liep ik rond met ideeën om de volgende stap te zetten met ons bedrijf. Door samen met Edwin een plan van aanpak te maken en dit ook te in te voeren hadden we een strategie die vruchten af heeft geworpen. Meteen in het eerste jaar is het ons daarom gelukt om het bedrijfspand waar we al jaren huurden, te kunnen kopen. Zonder de begeleiding van Edwin was dit niet gelukt. 

 

Fred-1622060814.jpg

Fred Rommens
Directeur Treetops BV

Op LinkedIn zegt Fred: "Een betere adviseur had ik me niet kunnen wensen. Top Edwin"

 

OIP.jfif
M.J.C. Diederen Directeur eigenaar DWTN BV Heeze 

"We hebben Edwin een Quickscan laten maken, waardoor we een duidelijk totaaloverzicht kregen van de organisatie. Inzicht in de kosten en hoe daarop te besparen. Maar, veel belangrijker nog; inzicht in de mogelijkheden om het rendement te verbeteren. Voor ons waren de uitkomsten van de Quickscan aanleiding om Edwin in te schakelen om een jaarplan te maken en te gaan voor de bedrijfsbegeleiding die meer structuur aan heeft gebracht binnen ons bedrijf en een vervijfvoudiging van onze gemiddelde winst van de 5 jaren daarvoor!"

 
Dick.jpg
Dick van Lieshout  Directeur ZOSO / MKB-marketingteam Helmond

"De quickscan heeft me inzicht gegeven, zodat ik de juiste onderdelen binnen het bedrijf kan aanpakken. Nu weet ik welk onderdeel het meeste impact heeft op het bedrijfsresultaat. Het heeft me meer inzicht gegeven dan ik vooraf had verwacht. Met deze ‘instellingen’ is het veel makkelijker om de juiste keuze te maken.
Ik zou bijna elke ondernemer die ik ken, aanraden om een rendementsanalyse te maken. Het geeft inzicht waar je vervolgens écht mee aan de slag kan".

 

TCQF9TX4K-UCR4H48CS-5dbce788985d-512.png
Martijn Wilbers  Directeur Zorglink Helmond

"Het contact met Edwin voelt heel erg vertrouwd. Ik ging zelf zonder veel verwachtingen het gesprek in, maar ik heb ons gesprek als zeer positief ervaren en het heeft mij ook de dagen daarna aan het denken gezet over de mogelijkheden. Zelf noem je het ook al een ‘winstpiratiesessie’ en dat is het voor mij ook zeker geweest. Wat het mij vooral heeft opgeleverd zijn inspiraties die ik zelf nooit zo ver heb uitgedacht. In jouw enthousiasme adviseerde je me om direct actie te ondernemen. Diezelfde week heb ik verder nagedacht en actie ondernomen in de richting waarin ik verder wil/kan gaan. Dit had ik zelf nooit kunnen bedenken.
Ik zou je dan ook zeker aanbevelen bij collega ondernemers. Wordt vervolgd…"

Hein.png
H.W.M. Joosten  Directeur Contell Asset Support BV Almere

"We hebben Edwin “in huis” gehaald na een brainstormsessie die we hadden georganiseerd. Na de verkregen inzichten was de opdracht aan Edwin om Contel Asset Support weer opnieuw op de kaart zetten en klaar te maken voor verkoop aan een grotere marktpartij.
Hij heeft daar zeer gedreven en vakkundig invulling aan gegeven en alles tot het einde perfect afgewikkeld. Ik kan daarom met volle overtuiging zeggen dat ik Edwin graag wil aanbevelen."

Directeur productiebedrijf Bladel  

"Door een inspiratie/brainstormsessie kennis gemaakt met de voordelen van het hebben van een betere kijk op onze bedrijfsvoering. Door de Quickscan die we vervolgens hebben laten maken kunnen we nu veel beter vooruit plannen. Inmiddels heeft er actieve begeleiding plaatsgevonden door Edwin, die ons onder het toezicht van bijzonder beheer heeft gehaald en binnen een jaar van een verlies van 6 cijfers naar een winst van 6 cijfers zijn gegaan. En daarnaast hebben we betere en efficiëntere bedrijfsprocessen.